N

Gecertificeerde, opgeleide, ervaren coach

N

Voor het (commerciële) bedrijfsleven

N

Door heel NL of online

Coachplan

Op basis van de intake stuur ik je een maatwerk coachplan met daarin jou doel(en) en achtergrond, meer informatie over mijn aanpak, een inschatting van het aantal gesprekken en een kostenoverzicht. Op basis van het plan en de intake bepaal je of je het coachtraject wilt starten. Indien het coachplan akkoord is starten we met het traject.

Wanneer jouw werkgever de opdrachtgever is ontvangt de werkgever het coachplan, met daarin de aanpak en een kostenindicatie ter akkoord. De hierin opgenomen coachdoelen en achtergrond heb ik eerst aan jou voorgelegd ter akkoord. Ik deel alleen persoonlijke en vertrouwelijke informatie met jouw werkgever na jouw goedkeuring.

Intake

Een traject begint met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Dat kan online of op locatie. We maken kennis en je vertelt meer over wat de huidige situatie is, waar je mee worstelt, wat je meemaakt en waar je naartoe wilt. Ik stel jou hierover vooral veel vragen. We bespreken vervolgens jouw doel(en). En ik leg je meer uit over mijn aanpak en over enkele praktische zaken, zoals de coach locaties, planning en evaluatiemomenten.

Eventueel kan dit in de vorm van een driegesprek met jouw werkgever erbij.

  Vox typicals:

  N

  Ik werk landelijk en maak hiervoor gebruik van ruimtes van Het Coachhuis. Het is dus vaak mogelijk om op een voor jouw handige locatie af te spreken.

  N

  Ik hanteer wetenschappelijk onderbouwde en effectieve coachmethodes, zoals ACT, Voice Dialogue en Transactionele Analyse.

  N

  Na de gesprekken stuur ik de besproken modellen en oefeningen toe voorzien van uitleg, zodat je dit rustig kan nalezen en ook later kan gebruiken.

  N

  Ik deel geen vertrouwelijke informatie met derden, dus ook niet met jouw werkgever behalve wanneer dat op jouw verzoek en/of na jouw akkoord is.

  N

  Er is ruim de tijd voor een gesprek; er gaat geen wekker af na een uur.

  N

  Ik hou van een informele setting, dus kijk niet gek op als ik mijn sneakers aan heb.

  Benieuwd hoe andere coachees hun traject hebben ervaren? Je leest het hier!