Werkgevers

Hoe staat het met de mentale gezondheid van jouw medewerkers?

N

Gecertificeerde, opgeleide, ervaren coach

N

Voor het (commerciële) bedrijfsleven

N

Door heel NL of online

Werkgevers

Hoe staat het met de mentale gezondheid van jouw medewerkers?

N

Gecertificeerde en ervaren coach

N

Voor het commerciële bedrijfsleven

N

Door heel NL of online

Wist je dat stress, psychische klachten en burn-out zorgt voor ongeveer 8% van het verzuim? En omdat verzuim naar aanleiding van psychische klachten vaak langer duurt is dit een kleine 30% van het totale verzuimvolume in Nederland. Jaarlijks worden de kosten van verzuim als gevolg van psychosociale arbeidsbelasting geschat op 3,9 miljard Euro*. Hoeveel is dat in jouw organisatie? En hoe is het met jouw medewerkers op mentaal vlak?

Je hebt als commerciële werkgever een team professionals aan het werk dat constant in beweging is. Het is belangrijk dat resultaten worden behaald, klanten tevreden zijn en teams zo effectief mogelijk functioneren. Helemaal in deze arbeidsmarkt, want het werk moet waarschijnlijk gedaan worden met minder mensen dan waar je over wilt beschikken.

In de hectiek van de dag wordt er nog wel eens overheen gekeken, maar een van de key factors is het mentale welzijn van de mensen. Wanneer je je hier bewust van bent en hier (ook preventief) naar handelt kun je mensen behouden, betrokkenheid vergroten, uitval (en de bijbehorende kosten) voorkomen, de duurzame inzetbaarheid vergroten en kwaliteit en efficiency van werk bevorderen.

Dit doe je door allerlei ontwikkelingstools te bieden. Van opleidingen tot teambuilding activiteiten en een uitgebreid health & happiness beleid. En ook coaching is een zeer effectief middel.

Bij Vox coaching vind je maatwerk coaching voor professionals in commerciële organisaties, bij diverse vraagstukken. Van stress, spanning en burn-out tot communicatie, management en assertiviteit. En van zichtbaarheid tot loopbaanvragen.

Door uitgebreide kennis en ervaring in het commerciële bedrijfsleven biedt Vox effectieve trajecten die passen bij de dynamische omgeving waarin de professionals actief zijn; zowel preventief in te zetten als tijdens verzuim- of re-integratietrajecten.

Benieuwd naar mijn werkwijze? Je leest het hier!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een maatwerktraject binnen jouw organisatie? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.